Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Комфорт. Направено като за Вас.

Комфорт. Направено като за Вас.

Автомобилът Ви трябва, но ключът е във Вашия партньор? Нека просто Ви го изпрати чрез смартфон. Благодарение на персонализирането Вашите лични настройки се активират мигновено. Чувствайте се като у дома си - дори и на път към офиса: Просто кажете "Закарай ме на работа" и Вашият Volkswagen стартира навигацията. Защото той Ви разбира по-добре, откогато и да било преди. Това е работа в екип.

Онлайн стационарно отопление

 

Затоплете предварително Вашия автомобил в студените дни, докато още закусвате. С услугата Онлайн стационарно отопление* освен това чрез приложението "We Connect" можете да зададете часове на отпътуване, за да откривате винаги затоплен и размразен автомобил.

*Само във връзка с допълнителното оборудване стационарно отопление.

 

Мобилен ключ

 

Сбогом на търсенето на ключа - Вашият смартфон като мобилен ключ* отключва и стартира Вашия Volkswagen мигновено. Изпратете допълнителни дигитални ключове на Вашите приятели и семейство и им позволете улеснено използване на Вашия автомобил. Първите пет мобилни ключа Ви се предоставят безплатно, допълнителни мобилни ключове могат да бъдат закупени директно в In-Car Shop на Вашата инфотейнмънт система или в We Connect Webshop. Алтернативно можете също да се консултирате на място при Вашия партньор на Volkswagen, при който можете да закупите ваучер, който може да се използва също и за покупка на мобилни ключове в нашия магазин.

*Само с допълнителната навигационна система "Discover Pro" (за Passat, Arteon и Golf) или Discover Media (само за Golf) и във връзка с приложението We Connect. Първоначално за Passat и Arteon се предоставят пет безплатни, а за Golf - след закупуване на функцията - дори още пет мобилни ключа. Мобилните ключове могат да бъдат активирани през първите 4 години от сключването на договора за We Connect. Предаването на мобилен ключ изисква проверка на самоличността на изпращача на ключа чрез процедурата Volkswagen Ident. След инсталиране на съвместим смартфон мобилният ключ има свързана с крайното устройство валидност от една година.

Персонализиране

 

Вашият Volkswagen Ви разпознава - и след настройка на Вашия акаунт VW и първоначално вписване в автомобила активира напълно автоматично Вашите лични настройки на голям брой системи от седалка през осветление, климатик, инфотейнмънт и навигация чак до асистент за шофиране. Максимален комфорт при разменящи се автомобили и за различни потребители.

Онлайн гласово управление

 

С онлайн актуализацията на допълнителното гласово управление получавате още по-добро гласово управление. Избирайте онлайн Вашата любима музика, търсете Вашите любими уеб радиостанции чрез гласово въвеждане и се възползвайте от интуитивното въвеждане на целта при навигиране. Освен това в новия Golf можете да диктувате и имейли, както и те да се прочитат гласно или да обслужвате Вашето приложение In-Car - изцяло без да смъквате поглед от шосето.

Планиране час за сервизно обслужване

 

За да можете ежедневно да се концентрирате върху същественото, по желание Вашият Volkswagen се грижи за Вашите часове за обслужване. Ако предстои обслужване, като например инспекция или смяна на маслото, автомобилът Ви препраща опционално и при налична онлайн връзка всички важни данни до Вашия предпочитан сервизен партньор, който се свързва с Вас с предложен час.* Сервизният партньор на Volkswagen може много лесно да се търси и избира индивидуално във Вашата потребителска зона myVolkswagen или в приложението We Connect. Благодарение на предаването на данни Вашият сервиз може дори да предвиди колко време трябва да се планира за часа за обслужване. По този начин планирането на часовете за обслужване се урежда като от само себе си.

*Подробна информация относно обработването на данни ще намерите в Декларацията относно защитата на данни на следния линк:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип