Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Навигация. Шофирайте още по-предвидливо.

Навигация. Шофирайте още по-предвидливо.

На път сте и времето не достига? Не се притеснявайте за трафика. Защото Вашият Volkswagen Ви предупреждава почти в реално време за задръствания, произшествия или пътностроителни работи. И предвидливо коригира Вашия маршрут.

Информация в реално време

С информацията в реално време* Вашата навигация става още по-интелигентна: с практическа информация като онлайн информация за трафика, онлайн изчисляване на маршрут, онлайн актуализиране на карти или онлайн търсене на предпочитани дестинации сте постоянно актуално информирани. Непрекъснато актуализирани данни Ви дават полезни съвети и осигуряват възможно най-добрия маршрут до Вашите цели.

* Налична в рамките на мрежовото покритие на съответния мобилен оператор.

Паркоместа 

 

Търсете удобно и без напрежение публични паркоместа и паркинги в близост до Вас. Системата инфотейнмънт на Вашия Volkswagen Ви информира за цени, капацитет и работно време - и Ви навигира бързо и ефективно до желаната цел.

 

Бензиностанции и станции за зареждане 

 

Вижте бърз преглед на бензиностанциите и колонките за зареждане по Вашия маршрут - включително актуална информация за цени, работно време и наличност.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип