Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Развлечение.
Забавление в бързата лента.

Развлечение.
Забавление в бързата лента.

По време на пътуването през ваканцията става скучно? Използвайте достъпа до всички любими услуги за стрийминг, уеб радио и инфотейнмънт. Вашите деца могат с помощта на WLAN точка за достъп да сърфират на до осем устройства едновременно, така гарантирано върви само любимата програма. Добре ли Ви звучи това?

Стрийминг на медийно съдържание 

 
Услугите за стрийминг Apple Music и Tidal сега са на Ваше разположение директно и лесно чрез системата инфотейнмънт на Вашия Volkswagen*. Просто се впишете с Вашите съществуващи данни за достъп и се наслаждавайте на най-доброто развлечение по време на пътуването.

* За използването на услугата е необходим допълнителен обем данни. Той може да бъде набавен срещу заплащане директно в автомобила чрез нашия външен мобилен партньор Cubic Telecom или чрез собствена връзка за данни на клиента (споделяне на интернет връзката от смартфон).

Уеб радио

 

С претенция за хит - сега използвайте всички предимства на Интернет радиото и във Вашия Volkswagen. С услугата уеб радио* търсенето и слушането на живи предавания и подкаст епизоди е лесно като детска игра.

* Изисква частни пакети за данни (Cubic Telecom или споделяне на интернет връзката от личния смартфон).

WLAN точка за достъп

 

Интегрираната WLAN точка за достъп* осигурява на Вас и Вашите спътници стабилна интернет връзка и позволява сърфирането на до осем устройства. Чрез практичното набавяне на пакети данни през системата инфотейнмънт държите под контрол изразходването на данните.

 

* Изисква частни пакети за данни (Cubic Telecom или споделяне на интернет връзката от личния смартфон).

Always on с нашите пакети от данни от Cubic Telecom

 

Сдобийте се с бърз Интернет за вашия Volkswagen - лесно и прегледно

Научете повече

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип