Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Сигурност. Бърза помощ при нужда.

Сигурност. Бърза помощ при нужда.

Карате извънградско и пукате гума? Няма значение. Вместо да се ядосвате, просто активирайте аварийното позвъняване и ще получите помощ. Дори и Вашият автомобил да разпознае произшествие, Вие сте в добри ръце. Защото в спешен случай помощ се извиква автоматично. Вие получавате възможно най-доброто обслужване и до пристигането на спасителните екипи имате персонална помощ. Така се усеща сигурността.

Служба за спешни повиквания

 

С услугата "Служба за спешни повиквания" ще Ви бъде помогнато в сериозни ситуации. При тежки произшествия, например със задействане на въздушната възглавница, се извиква автоматично помощ. Ако вашият Volkswagen регистрира произшествие, услугата осъществява връзка с Volkswagen централата за спешни повиквания и предава важна информация до спасителната служба. Освен това имате възможност ръчно да съобщите за помощ като натиснете бутона.

Аварийно позвъняване

 

В случай на авария ние бързо ще стигнем до вас. С натискане на бутона можете да активирате аварийното позвъняване в автомобила и да изпратите данните за местоположението и автомобила си директно до аварийната служба на Volkswagen. Сервизен служител ще ви помогне да установите причината за аварията или при необходимост може да ви изпрати сервизен автомобил, ако проблемът не може да се реши веднага.

 

Онлайн алармена система

 

Облегнете се спокойно назад - Вашият Volkswagen може сам да се грижи за себе си. В случай на опит за проникване ще бъдете уведомени от приложението We Connect на Вашия смартфон или чрез имейл.*

 

* Само във връзка с допълнителната алармена система

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип