Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Upgrade
Програмирано предварително за Вашето бъдеще.

 

Всичко най-хубаво за Вашето бъдеще!

We Connect2) е Вашият скок в най-новото поколение от мобилни онлайн услуги и други услуги в множество модели на Volkswagen. От самото начало при желание от Ваша страна Ви се предлагат множество услуги от гамата We Connect. След еднократно активиране и регистриране с Вашия Volkswagen ID We Connect прави Вашето ежедневие не само по-приятно, но и по-удобно. Новото за Вас е и възможността да активирате за Вашия Volkswagen избрани нови функции дори след продажбата на автомобила. Според нуждите това може да бъде персонализирано на по-късен етап. И всичко това лесно онлайн във Вашия In-Car Shop на инфотейнмънт системата. Тук можете, като основен ползвател на We Connect, да разгледате съответните функции, съдържащи се в We Upgrade1) за Вашия автомобил.

Вашият Volkswagen никога не спира да се учи: Функции на We Upgrade за оборудвани с We Connect автомобили

Гласово управление: "Здравей, Volkswagen"


Вашият Volkswagen Ви разбира. С обръщението "Здравей, Volkswagen" влизате в естествен диалог - по този начин е възможно безопасно и удобно управление на избрани функции на телефонията, медиите и навигацията. За целта активирайте гласовото управление на Вашата инфотейнмънт система "Ready 2 Discover" или "Discover Media" и управлявайте многобройни функции на Вашия автомобил с гласа си. В зависимост от модела и оборудването на автомобила, много избрани функции на автомобила могат да се управляват с глас. Така можете да се концентрирате изцяло върху пътя и оттук нататък да се наслаждавате още повече на управлението на Вашия автомобил.

App-Connect3): Вкарайте приложенията в автомобила си


С App-Connect избрани приложения и съдържание се прехвърлят директно на дисплея на инфотейнмънт системата на Вашия автомобил Volkswagen и могат да се управляват удобно и прегледно в зрителното Ви поле. Това пари изключително лесен достъпът например до музика, новини, карти или аудио книги. Volkswagen предлага три интерфейса за свързване на смартфони с множество възможности: Apple CarPlay™, Android Auto™ на Google и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™, както и Android Auto™ на Google е възможно и безжично като "We Upgrade" функцията на навигационната система "Discover Media", както и за "Ready 2 Discover". За да се избегне разсейване, по време на шофирането могат да бъдат стартирани само сертифицирани приложения. 

Light Assist: Без заслепяване. В почти всички ситуации.

Регулирането на дългите светлини "Light Assist" кара шофирането в новия Golf след друг автомобил да изглежда в напълно нова светлина. С камера, инсталирана зад предното стъкло, Light Assist може да разпознава идващите насреща и движещите се отпред превозни средства в рамките на системните граници и автоматично да превключва между къси и дълги светлини. Не са ли това добри възможности за Вас?

Амбиентно осветление: За вътрешно спокойствие.


Придайте на новия си Golf повече индивидуалност. С разширяването на основното амбиентно осветление салонът може да бъде осветен в зависимост от настроението благодарение на индивидуалния избор на цветове. С амбиентното осветление (многоцветно) имате на разположение като функция "We Upgrade" разширен пакет от цветове и съответно по-голям избор от цветове за управление на наличните осветени акценти. Независимо дали по-студен или по-топъл цветови климат, в осветения мегаполис или през нощта по тъмния селски път: При всяко пътуване създавате различна, подходяща атмосфера за себе си и за своите спътници.

1) За да използвате артикули на "We Upgrade" имате нужда от потребителски акаунт Volkswagen ID, валиден договор за "We Connect" и Вашата легитимация като основен ползвател, това означава свързване на Вашия потребителски акаунт с конкретния автомобил. Освен това е необходимо автомобилът да разполага с техническите функции и хардуер, необходими за съответния артикул. Като главен потребител можете да разгледате в In-Car Shop на инфотейнмънт системата съдържащите се за всеки съответен автомобил елементи на We Upgrade. За заплащащи се продукти в Webshop на We Connect https://shop.volkswagen-we.com трябва еднократно да се въведе платежно средство. Закупените и активираните функции We Upgrade остават в автомобила не могат да бъдат прехвърляни на друг автомобил.

2) За използване на услугите We Connect трябва да имате потребителски акаунт Volkswagen ID и да се впишете с потребителско име и парола в We Connect. Освен това трябва онлайн да се сключи отделен договор We Connect или We Connect Plus с Volkswagen AG. При We Connect Plus имате 90 дни от получаването на автомобила, за да го регистрирате на www.portal.volkswagen-we.com, за да използвате услугите за целия период на договорения срок за безплатно ползване.

Използването на мобилните онлайн услуги от We Connect става възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с това разходи за данни в Европа се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие с изключение на услугите "Стрийминг и интернет", както и някои отделни приложения In-Car. За използването на услугите "Стрийминг и интернет", на отделни приложения In-Car, както и на WLAN точка за достъп, могат да бъдат закупувани платени пакети данни от външния мобилен партньор "Cubic Telecom" и да бъдат използвани в областта на мрежовото покритие в рамките на голям брой европейски държави. Информация за цените и поддържаните държави ще намерите на https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и стрийминг на медии чрез мобилно крайно устройство (напр. смартфон) с функция за използване като мобилна WLAN точка за достъп. В такъв случай съответните услуги са налични само със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез приемането на пакети данни от интернет могат да възникнат допълнителни разходи (например такси за роуминг), в зависимост от Вашата съответна тарифа за мобилни услуги и по-специално при използване в чужбина. 

За използването на безплатното приложение We Connect е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия доставчик на мобилни услуги.  

Наличността на описаните в пакетите отделни услуги на We Connect и We Connect Plus може да е различна според държавите и зависи както от автомобила, така и от оборудването. Услугите са на разположение за съответно договорения срок на договора и могат за срока на договора да са обект на промени по съдържанието, респ. да бъдат прекратени. Повече информация ще получите на www.portal.volkswagen-we.com и при Вашия партньор на Volkswagen. Информация за тарифните условия за мобилна връзка ще получите при Вашия мобилен оператор.

3) App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се избегне разсейване, по време на шофирането могат да бъдат стартирани само сертифицирани приложения. Моля, имайте предвид също така, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии и че наличието на тези технологии може да варира в зависимост от държавата. Информация за съвместимостта на смартфоните за Apple CarPlay™ можете да намерите на https://www.apple.com/ios/carplay/, за Android Auto™ - на https://www.android.com/auto/ и за MirrorLink® - на https://mirrorlink.com/. 

4) (Онлайн-) гласовото управление към момента е налично за следните езици: немски, английски (GB и US), френски, испански, чешки и италиански. 

5) ACC регулира диапазон от скорости между 30 km/h (20 mph) и 210 km/h (130 mph). В зависимост от пазара, този диапазон от скорости може да се различава. Вие можете да поемете контрола върху регулирането посредством ACC по всяко време. Когато натиснете спирачка, това регулиране прекъсва. Ако ускорите, времето на ускоряване прекъсва и след това продължава отново. Ако сте прикачили ремарке, ACC не се регулира толкова динамично. Когато автоматичното забавяне чрез ACC не е постигнато, ACC извежда съобщение на комбинирания инструмент за допълнително натискане на спирачка. Освен това светва червена предупредителна светлина и прозвучава предупредителен звук. Интелигентната техника на ACC не може да преодолее границите на физическите дадености и функционира изключително в рамките на системните ограничения. Повишеният комфорт никога не бива да води до възникване на риск за сигурността.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат в определени детайли да се различават от актуалната моделна гама за австрийския пазар. Показани са някои допълнителни оборудвания, които се предлагат срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно четене на текстовете сме избрали мъжка и женска форма при персоналните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разход на гориво и емисии на СО2 са получени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от офертата, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят също така от стила на шофиране, спецификите на изминатата отсечка и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да се получат по-специално от допълнително оборудване или аксесоари (напр. по-широки гуми, климатична система, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците в автомобила, натоварването на автомобила, избрания режим на шофиране, топографията и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като например теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката. 

На изображението е показана новата генерация на нашите инфотейнмънт-системи; услугите се предлагат и за по-стариите генерации. Изображенията могат да се различават.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип