Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Upgrade

Програмирано предварително за Вашето бъдеще.

Програмирано предварително за Вашето бъдеще.

We Upgrade

Програмирано предварително за Вашето бъдеще.

Всичко най-хубаво за Вашето бъдеще!

We Connect2) е Вашият скок в най-новото поколение от мобилни онлайн услуги и други услуги в множество модели на Volkswagen. От самото начало при желание от Ваша страна Ви се предлагат множество услуги от гамата We Connect. След еднократно активиране и регистриране с Вашия Volkswagen ID We Connect прави Вашето ежедневие не само по-приятно, но и по-удобно. Новото за Вас е и възможността да активирате за Вашия Volkswagen избрани нови функции дори след покупката на автомобила. Според нуждите това може да бъде персонализирано на по-късен етап. И много лесно във Вашия In-Car-Shop на инфотейнмънт системата или в We Connect Webshop. Тук можете, като основен ползвател на We Connect, да разгледате съответните функции, съдържащи се в We Upgrade1) за Вашия автомобил и да ги закупите удобно и директно онлайн. Алтернативно можете също да се консултирате на място при Вашия партньор на Volkswagen, при който можете да закупите ваучер, който може да се използва също и за покупка на функции "We Upgrade" в нашия магазин.

Вашият Volkswagen никога не спира да се учи: Функции на We Upgrade за оборудвани с We Connect автомобили

Навигация: Знаете накъде отиват нещата


Желаете по-добро ориентиране? Активирайте след това допълнително навигационните функции за Вашата инфотейнмънт система "Ready 2 Discover" и подобрете Вашия автомобил с интуитивна навигация. С активирането получавате интегрирана, интуитивна навигация с 2D картографиране за Европа и достъп до елементи, представляващи интерес (POI). След активирането тези функции са на разположение за постоянно в автомобила и не изискват свързване към Интернет или договор за We Connect. Наред с практичните офлайн услуги, във връзка с лиценза We Connect Plus можете да осъществите достъп до допълнителни полезни онлайн услуги. По този начин, благодарение на онлайн информацията за трафика относно промените и опасностите, като основен ползвател Вие сте информирани в реално време за Вашия маршрут, а онлайн изчисляването на маршрута се грижи за оптимизирано и предвидливо водене към целта. Благодарение на онлайн актуализиране на картите, те се актуализират автоматично и на редовни разстояния при избиране на настройката "Споделяне на местоположението" във Вашата инфотейнмънт система, ако Вашият автомобил е онлайн.

Гласово управление4): "Здравей, Volkswagen"


Вашият Volkswagen Ви разбира. С обръщението "Здравей, Volkswagen" влизате в естествен диалог - по този начин е възможно безопасно и удобно управление на избрани функции на телефонията, медиите и навигацията. За целта активирайте гласовото управление на Вашата инфотейнмънт система "Ready 2 Discover" или "Discover Media" и управлявайте многобройни функции на Вашия автомобил с гласа си. В зависимост от модела и оборудването на автомобила, много избрани функции на автомобила могат да се управляват с глас. Така можете да се концентрирате изцяло върху пътя и оттук нататък да се наслаждавате още повече на управлението на Вашия автомобил.

App-Connect3): Вкарайте приложенията в автомобила си


С App-Connect избрани приложения и съдържание се прехвърлят директно на дисплея на инфотейнмънт системата на Вашия автомобил Volkswagen и могат да се управляват удобно и прегледно в зрителното Ви поле. Това пари изключително лесен достъпът например до музика, новини, карти или аудио книги. Volkswagen предлага три интерфейса за свързване на смартфони с множество възможности: Apple CarPlay™, Android Auto™ на Google и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™, както и Android Auto™ на Google е възможно и безжично като "We Upgrade" функцията на навигационната система "Discover Media", както и за "Ready 2 Discover". За да се избегне разсейване, по време на шофирането могат да бъдат стартирани само сертифицирани приложения. 

Допълнителни функции We Upgrade за Вашия Golf

Автоматично регулиране на дистанцията ACC5): Поддържа отстояние. И ограничение на скоростта.


Автоматичното регулиране на дистанцията ACC (Adaptive Cruise Control) поддържа постоянно настроената от Вас скорост до 210 km/h. Когато Вашият Golf се приближи до придвижващото се пред Вас превозно средство, ACC адаптира автоматично скоростта в рамките на системните ограничения и по този начин поддържа настроеното от Вас отстояние.

Light Assist: Без заслепяване. В почти всички ситуации.

Регулирането на дългите светлини "Light Assist" кара шофирането в новия Golf след друг автомобил да изглежда в напълно нова светлина. С камера, инсталирана зад предното стъкло, Light Assist може да разпознава идващите насреща и движещите се отпред превозни средства в рамките на системните граници и автоматично да превключва между къси и дълги светлини. Не са ли това добри възможности за Вас?

Разпознаване на пътни знаци: показва важното


Функцията за разпознаване на пътни знаци в рамките на системните ограничения на всяка камера може да разпознае ограничения за скорост, както и забрани за изпреварване и предупредителни знаци и Ви ги показва на мултифункционалния дисплей. По този начин следите лесно трафика.

Амбиентно осветление: За вътрешно спокойствие.


Придайте на новия си Golf повече индивидуалност. С разширяването на основното амбиентно осветление салонът може да бъде осветен в зависимост от настроението благодарение на индивидуалния избор на цветове. С амбиентното осветление (многоцветно) имате на разположение като функция "We Upgrade" разширен пакет от цветове и съответно по-голям избор от цветове за управление на наличните осветени акценти. Независимо дали по-студен или по-топъл цветови климат, в осветения мегаполис или през нощта по тъмния селски път: При всяко пътуване създавате различна, подходяща атмосфера за себе си и за своите спътници.

Амбиентно осветление (ефект): светещо и информативно

С амбиентното осветление (ефект) разширявате Вашето основно амбиентно осветление до интуитивно усещащо се визуализиране на различни функции. Според оборудването тук спадат предупредително и информационно съдържание, напр. показание за ускорение или предупреждение за отворена врата.

Преглед на функциите на We Upgrade за Вашия Volkswagen

Тук ще получите първоначална индикативна представа за това кои избрани "We Upgrade" функции могат да бъдат активирани в автомобила по Ваш избор на по-късен етап. Като цяло автомобилът трябва да разполага със съответните задължителни технически функции на "We Upgrade" и хардуерни модули. За да установите кои от тях са налични конкретно за Вашия Volkswagen, моля, посетете Вашия In-Car Shop на Вашата инфотейнмънт система или We Connect Webshop. Тук наличните конкретно за Вашия автомобил функции "We Upgrade" могат да бъдат разгледани и закупени от основния ползвател.

Golf 8 и варианти на модели Други оборудвани с We Connect автомобили
Навигация
Гласово управление
App-Connect
Регулиране на дългите светлини „Light Assist“ -
Осветление на салона (многоцветно) -
Амбиентно осветление (ефект) -
Автоматично регулиране на дистанцията ACC -
Разпознаване на пътни знаци -

1) За да използвате артикули на "We Upgrade" имате нужда от потребителски акаунт Volkswagen ID, валиден договор за "We Connect" и Вашата легитимация като основен ползвател, това означава свързване на Вашия потребителски акаунт с конкретния автомобил. Освен това е необходимо автомобилът да разполага с техническите функции и хардуер, необходими за съответния артикул. Като главен потребител можете да разгледате в In-Car Shop на инфотейнмънт системата съдържащите се за всеки съответен автомобил елементи на We Upgrade. За заплащащи се продукти в Webshop на We Connect https://shop.volkswagen-we.com трябва еднократно да се въведе платежно средство. Закупените и активираните функции We Upgrade остават в автомобила не могат да бъдат прехвърляни на друг автомобил.

2) За използване на услугите We Connect трябва да имате потребителски акаунт Volkswagen ID и да се впишете с потребителско име и парола в We Connect. Освен това трябва онлайн да се сключи отделен договор We Connect или We Connect Plus с Volkswagen AG. При We Connect Plus имате 90 дни от получаването на автомобила, за да го регистрирате на www.portal.volkswagen-we.com, за да използвате услугите за целия период на договорения срок за безплатно ползване.

Използването на мобилните онлайн услуги от We Connect става възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с това разходи за данни в Европа се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие с изключение на услугите "Стрийминг и интернет", както и някои отделни приложения In-Car. За използването на услугите "Стрийминг и интернет", на отделни приложения In-Car, както и на WLAN точка за достъп, могат да бъдат закупувани платени пакети данни от външния мобилен партньор "Cubic Telecom" и да бъдат използвани в областта на мрежовото покритие в рамките на голям брой европейски държави. Информация за цените и поддържаните държави ще намерите на https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и стрийминг на медии чрез мобилно крайно устройство (напр. смартфон) с функция за използване като мобилна WLAN точка за достъп. В такъв случай съответните услуги са налични само със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез приемането на пакети данни от интернет могат да възникнат допълнителни разходи (например такси за роуминг), в зависимост от Вашата съответна тарифа за мобилни услуги и по-специално при използване в чужбина. 

За използването на безплатното приложение We Connect е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия доставчик на мобилни услуги.  

Наличността на описаните в пакетите отделни услуги на We Connect и We Connect Plus може да е различна според държавите и зависи както от автомобила, така и от оборудването. Услугите са на разположение за съответно договорения срок на договора и могат за срока на договора да са обект на промени по съдържанието, респ. да бъдат прекратени. Повече информация ще получите на www.portal.volkswagen-we.com и при Вашия партньор на Volkswagen. Информация за тарифните условия за мобилна връзка ще получите при Вашия мобилен оператор.

3) App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се избегне разсейване, по време на шофирането могат да бъдат стартирани само сертифицирани приложения. Моля, имайте предвид също така, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии и че наличието на тези технологии може да варира в зависимост от държавата. Информация за съвместимостта на смартфоните за Apple CarPlay™ можете да намерите на https://www.apple.com/ios/carplay/, за Android Auto™ - на https://www.android.com/auto/ и за MirrorLink® - на https://mirrorlink.com/. 

4) (Онлайн-) гласовото управление към момента е налично за следните езици: немски, английски (GB и US), френски, испански, чешки и италиански. 

5) ACC регулира диапазон от скорости между 30 km/h (20 mph) и 210 km/h (130 mph). В зависимост от пазара, този диапазон от скорости може да се различава. Вие можете да поемете контрола върху регулирането посредством ACC по всяко време. Когато натиснете спирачка, това регулиране прекъсва. Ако ускорите, времето на ускоряване прекъсва и след това продължава отново. Ако сте прикачили ремарке, ACC не се регулира толкова динамично. Когато автоматичното забавяне чрез ACC не е постигнато, ACC извежда съобщение на комбинирания инструмент за допълнително натискане на спирачка. Освен това светва червена предупредителна светлина и прозвучава предупредителен звук. Интелигентната техника на ACC не може да преодолее границите на физическите дадености и функционира изключително в рамките на системните ограничения. Повишеният комфорт никога не бива да води до възникване на риск за сигурността.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат в определени детайли да се различават от актуалната моделна гама за австрийския пазар. Показани са някои допълнителни оборудвания, които се предлагат срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно четене на текстовете сме избрали мъжка и женска форма при персоналните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разход на гориво и емисии на СО2 са получени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от офертата, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят също така от стила на шофиране, спецификите на изминатата отсечка и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да се получат по-специално от допълнително оборудване или аксесоари (напр. по-широки гуми, климатична система, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците в автомобила, натоварването на автомобила, избрания режим на шофиране, топографията и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като например теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката. 

На изображението е показана новата генерация на нашите инфотейнмънт-системи; услугите се предлагат и за по-стариите генерации. Изображенията могат да се различават.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип