Active Info Display

Вижте точно информацията, която искате да видите.

С новия, допълнително предлаган, Active Info Display можете да се насладите на предимствата на изцяло цифров блок на контролните прибори с цветен TFT-дисплей с висока резолюция и диагонал 26 см (10,25 инча). В допълнение към по-добрата разделителна способност, по-интензивните цветове и по-високите яркост и контраст, той предлага и възможност за избор на различен графичен интерфейс. Освен класическо съдържание като скоростомер, оборотомер и километраж, можете да добавите на екрана и допълнителна, индивидуално подбрана информация.

Чрез мултифункционалния волан и екрана на инфотейнмънт системата вие избирате какво искате да видите. Например на екрана могат да бъдат визуализирани подробни данни за пътуването, навигационна карта на целия дисплей или информация за работата на асистиращите системи. На цял екран се изобразява и заглавието на изпълняваната в момента песен от вашия MP3-плейър, както и информация за човека, с който провеждате телефонен разговор. Можете да подберете и комбинация от различни информации като навигационна карта и мултимедия например.

Чрез инфотейнмънт системата можете да конфигурирате и да запаметите до три графични интерфейса, които впоследствие да избирате само с натискане на бутон на мултифункционалния волан. Освен това на разположение е и класически профил на показанията на контролните прибори с мултифункционален дисплей между циферблатите на скоростомера и оборотомера.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Cross.

Стартиране на видеото