Тук за Вас. Гарантирано.

Система за спешни повиквания eCall.

Системата за спешни повиквания eCall Ви помага при сериозни проблеми. В спешни ситуации автоматично или ръчно с натискане на бутон се извика помощ. Ако Вашият Volkswagen регистрира произшествие, eCall самостоятелно изгражда връзка с локалния служител от центъра за спешни повиквания (PSAP) и предава важни, събрани в рамките на системата информации (напр. точно местоположение и данни за автомобила), за да се осигури спешна медицинска помощ. Системата за спешни повиквания eCall Ви информира постоянно за актуалното състояние на изпратения спешен сигнал.

Серийно шесто чувство.

"Lane Assist".

Асистентът за спазване на лентата на движение "Lane Assist" при скорост над 60 км/ч е в състояние да разпознава дали автомобилът неволно напуска очертанията на пътната лента*. С помощта на коригиращи намеси в кормилното управление системата привлича вниманието на водача върху движението.*

 

* В границите на системата. Водачът във всеки момент трябва да е готов да замени асистиращата система и това не го освобождава от отговорността да шофира внимателно.

Пътувате най-добре на дистанция.

"Front Assist" с функция за аварийно спиране City, включително със система за разпознаване на пешеходци.

 Системата за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране City, включително със система за разпознаване на пешеходци, може да помогне при опасност от сблъсък да се намали силата му или, в идеалния случай, да се избегне.* Тя може да разпознава пешеходци и автомобили на платното за движение и при разпознати пешеходци и автомобили да предупреди водача навреме. Ако той не реагира, системата може да задейства функция за аварийно спиране.*

 

* В границите на системата.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип