Интериор изцяло по Ваш вкус? Заповядайте.

Природните стихии са над всичко. Ако и Вие мислите така, насочете се към допълнително предлагания дизайнерски пакет "Bambus Garden Green". При него централната част и вътрешната страна на тапицериите на седалките са издържани в комбинация от тюркоазено, Orange и Platinum Grey. Декоративните панели с 3D дизайн "Transition" в черен гланц и сиво излъчват в интериора естествена атмосфера, която се допълва от тонираните задни прозорци и капака на централната конзола в черен гланц. Към всичко това се прибавят корпусите на външните огледала в Bambus Garden, 17-цоловите алуминиеви джанти "Manila" при T-Cross Life и 18-цолови алуминиеви джанти "Köln" при T-Cross Style в цветово изпълнение Bambus Garden Green - така всяко пътуване в T-Cross се превръща в чувствено изживяване.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип