Вие определяте индивидуалния вид на Вашия интериор.

С този допълнително предлаган дизайнерски пакет попадате право в целта. Централната част и вътрешната страна на тапицериите на седалките в Titanschwarz придават на интериора мъжествено излъчване. Декоративните панели с 3D дизайн "Transition" в гланцово черно и сиво, както и покритието на централната конзола в гланцово черно са в идеална цветова хармония с тях. Черните корпуси на външните огледала и тонираните задни прозорци също пасват идеално. Пакетът се допълва идеално от 17-цоловите алуминиеви джанти "Manila" в черно при T-Cross Life и също черните 18-цолови алуминиеви джанти "Köln" при линията на оборудване Style.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип