Създайте интериор изцяло по Ваш вкус.

Обичате ли цветове, които буквално бликат от енергия? Тогава допълнително предлаганият дизайнерски пакет "Energetic Orange" е точно за Вас. Централната част и вътрешната страна на тапицериите на седалките са издържани в цветове Orange и Ceramique - страхотна свежа комбинация. Декоративните панели с 3D дизайн "Transition" в Energetic Orange и Grey също са страхотен акцент в дизайна, който перфектно хармонира с капака на централната конзола в Energetic Orange, спицата на волана и тонираните задни прозорци. 17-цоловите алуминиеви джанти "Manila" при T-Cross Life и 18- цоловите алуминиеви джанти "Köln" в Hot Orange при T-Cross Style допълват жизнерадостния стил също толкова успешно, колкото и корпусите на външните огледала в Energeti Orange.

Използването на мобилните онлайн услуги Car-Net „Guide & Inform“ е възможно само с опционалното оборудване „Discover Media“ . Допълнително се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WiFi хотспот. Алтернативно може да се ползва опционалния CarStick и отделна SIM-карта с възможност за предаване на данни. Услугите „Guide & Inform“ на Car-Net са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net „Guide & Inform“ препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор. За използването на Car-Net „Guide & Inform“ се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Наличието на услугите Car-Net „Guide & Inform“ може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок.Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen-car-net.com/portal и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

За използването на Car-Net Security & Service се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. За да може да използва функциите през целия заявен период, клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Услугата за спешно повикване е вече активирана след доставката без регистрация. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. За използването на безплатното приложение Car-Net е нужен смартфон с операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни, с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Чрез изпращането или получаването на пакети с данни в интернет, в зависимост от Вашия мобилен план и особено в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Повече информация за Car-Net Security & Service ще получите на www.volkswagen.com/car-net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип