Силно присъствие с компактен Crossover-дизайн.

Демонстрирайте ново, по-високо ниво с дизайна на T-Cross. Отчетливата линия на раменете, преминаваща от предния капак до задните светлини, каросерията с характерни ръбове и увеличеният клиренс отразяват прогресивната стилистична линия и придават на SUV модела мъжествно и динамично излъчване.

Офроуд характерът се засилва допълнително от вдлъбнатините на предния капак, които правят формите му още по-мощни и издължени. Типичната за SUV висока позиция на седалките незабавно създава усещането, че сте над нещата. Изчистените линии на прозорците на свой ред осигуряват отлична видимост по време на шофиране.

Насладете се на модерния дизайн и високото качество на изработката на Вашия T-Cross. Черните пластмасови панели на арките на калниците и праговете също допринасят за свежия външен вид. Между другото, това се отнася и за оформлението на задната част на T-Cross - дизайнът с впечатляващи светлоотразителни ленти и задни LED светлини определено оставя трайно впечатление.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип