*Качете се и се чувствайте добре. **

Има много причини да се наслаждавате на линията на оборудване Life. С мултифункционалния волан например можете да контролирате любимата си радиостанция само с един бутон. Пътувате често? В този случай предлаганото пространство за багаж ще Ви бъде изключително удобно. Подът на багажника осигурява място за обемисти предмети, а облегалката на предната пътническа седалка може да се сгъне. С мултифункционалния дисплей "Plus" в непосредственото Ви зрително поле можете да получите важна информация като разхода на гориво и оставащия пробег само с един поглед. Практично е и голямото отделение за съхранение на вещи в подлакътника отпред, а стилните декоративни панели "Pineapple" допълват успешно дизайна на интериора. 16-цоловите алуминиеви джанти "Belmont" идеално завършват динамичния вид на Вашия T-Cross.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team