*Качете се и се чувствайте добре. **

Има много причини да се наслаждавате на линията на оборудване Life. С мултифункционалния волан например можете да контролирате любимата си радиостанция само с един бутон. Пътувате често? В този случай предлаганото пространство за багаж ще Ви бъде изключително удобно. Подът на багажника осигурява място за обемисти предмети, а облегалката на предната пътническа седалка може да се сгъне. С мултифункционалния дисплей "Plus" в непосредственото Ви зрително поле можете да получите важна информация като разхода на гориво и оставащия пробег само с един поглед. Практично е и голямото отделение за съхранение на вещи в подлакътника отпред, а стилните декоративни панели "Pineapple" допълват успешно дизайна на интериора. 16-цоловите алуминиеви джанти "Belmont" идеално завършват динамичния вид на Вашия T-Cross.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип