Интерфейс за мобилен телефон "Comfort"

Бъдете добре свързани.

Опционалният интерфейс за мобилен телефон "Comfort" осигурява възможност за спокойни разговори по време на път. Много практично е вграденото отделение за индуктивно зареждане и индуктивната връзка на апарата с външната антена на автомобила, която гарантира отлична връзка без смущения при разговор. Тя се управлява удобно чрез мултифункционалния централен дисплей, мултифункционалния волан или сензорния екран на радиото. Допълнително е оборудван и още един USB извод за външни устройства.

Индуктивно зареждане.

Винаги ли разполагате с кабел за зареждане, когато батерията на смартфона Ви се изтощи? В новия T-Cross вече не трябва да мислите за кабела. Просто поставете Вашия мобилен телефон в предното отделение за съхранение, където той ще се зарежда индуктивно. Условие е да поддържа стандарта Qi. Индуктивното зареждане е включено при опционалния интерфейс за мобилен телефон "Comfort", но може да се поръча и отделно.

За всички, които умеят да ценят малките неща в живота.

С двата USB извода, които от линия на оборудване Life нагоре се предлагат серийно в задната част на средната конзола, пасажерите на задната седалка с едно движение могат да зареждат MP3 плейър, цифрова камера или мобилен телефон. Защото е ясно, че последното винаги е с паднала батерия, точно когато най-много ти трябва.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип