Насладете се на бомбастичен звук.

Музика без бас не Ви доставя удоволствие? Опционалната озвучителна система "beats" на озвучителните експерти от BeatsAudio Ви позволява от всяко място на Вашия T-Cross да се наслаждавате на първокласен звук. За вибрациите в корема се грижи допълнителният субуфер с дълбоките си басове. Всички боксове се захранват от 8-канален усилвател с мощност 300 вата, който е достатъчно мощен, за да впечатли и въодушеви Вас и Вашите спътници.

Слушайте до 6 месеца безплатно музика от Apple.*

Volkswagen Car-Net вече Ви предлага още повече предимства: очакват Ви до 6 месеца Apple Music с избор от 50 милиона песни, които можете да слушате мобилно на Вашия смартфон iPhone или Android, както и на Вашия лаптоп или през CarPlay във Вашия Volkswagen. Възползвайте се от многобройни акценти като Liveradio Beats 1 Radio, актуална културна информация и ексклузивно съдържание - на стрийм или офлайн, но винаги без прекъсване за реклами.

 

* Важи само за индивидуални членове; 3 безплатни месеца при съществуващо членство; не може да се комбинира с други оферти и промоции; след изтичане на безплатната фаза членството се удължава автоматично. Кодът е валиден 12 месеца. Кодът на ваучера не е за препродажба, няма парична стойност и няма да бъде заменен в случай на загуба или кражба. Важи само за Apple Music в Австрия. Изисква се iTunes акаунт. Прилагат се условията на Apple Media Services; условията, приложими за Вашата страна, ще намерите на https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Трябва да сте на поне 13 години и да пребивавате в страната на достъпа до магазина, където който осребрявате кода. Необходими са съвместими продукти и услуги. Apple Music е регистрирана търговска марка на Apple Inc. Apple не е участник или спонсор на тази промоция.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип