Още ли въртите волана или вече оставяте друг да паркира вместо Вас?

Опционалният асистент за паркиране "Park Assist" може да разпознава места за перпендикулярно и успоредно паркиране и да поеме самостоятелно процесите на насочване до пълното паркиране. Системата може и да излиза отново от успоредно паркомясто. При това Вие задействате само газ и спирачка, докато наблюдавате зоната около автомобила.

 

* В границите на системата.

Движение на заден ход с отлична видимост.

Опционалната камера за движение на заден ход "Rear View" Ви помага при маневриране на заден ход.* Изображението от камерата в дисплея на радиото или навигационната система Ви показва зоната зад автомобила.

 

* В границите на системата.

При паркиране Ви помагат и слухът.

Колко място остава? Опционалната помощ при паркиране Ви улеснява при паркиране на труднодостъпни паркоместа чрез предупредителни сигнали. Възможност за това дават сензорите в предната и задната част. Чрез акустични сигнали и графично изображение в дисплея на инфотейнмънт система получавате предупреждения за препятствия.*

Нов елемент на помощта при паркиране е включената спирачна функция при маневриране. При движение на заден ход до 10 км/ч системата може да предотврати сблъсък чрез аварийно спиране или да намали неговата сила. И при движение напред можете да активирате спирачната функция при маневриране с натискане на бутон. При препятствие пред автомобила той може да спре автоматично, ако Вие не реагирате на акустичните сигнали на помощта при паркиране. В оборудването Style практичната помощ при паркиране със спирачна функция при маневриране вече се предлага серийно.

 

* В границите на системата.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип