Комфортът, както ви харесва.

..Предните седалки се отличават с многобройни предимства по отношение на комфорта. Като допълнително оборудване от линия Life нагоре облегалката на предната пътническа седалка може да се сгъне изцяло. Това Ви осигурява допълнително място - особено ако често транспортирате различни дълги и по-компактни товари.

Виждате всичко, внимавате за всичко - високото разположение на седалките осигурява повече комфорт по време на път, както и при качване и слизане от автомобила Така имате и много по-добра видимост към пътя.

Изключително удобство за гърба осигуряват допълнително предлаганите седалки с лумбална опора. Те облекчават гърба Ви по време на път и допринасят за оптимална поза на тялото. При по-продължителни пътувания лумбалната опора разтоварва гръбната мускулатура и в същото време предпазва гръбнака.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип