Повече пространство за различни нужди.

Интериорът на Вашия Т-Cross може да се използва по много начини: в допълнение към плъзгащата се и делима задна седалка, която предлага много допълнително пространство в задната част интериорът носи приятно усещане за свобода благодарение на по-високата позиция на седалките. Обемът на багажното отделение също е забележителен със своите до 455 литра. Ако това се окаже недостатъчно, можете да регулирате централните подлакътници по височина и дължина. Отделенията за съхранение на вещи също са добре обмислени: на разположение са практични отделения в арматурното табло, като например стойката за напитки и поставката за мобилен телефон в средната конзола, както и отделенията за вещи във вратите. Място за закуски и за всичко, което искате да имате под ръка, предлагат джобовете на гърбовете на предните седалки и голямото отделение в предния подлакътник.

В рамките на ограниченията на системата.

Налично на по-късен етап.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип