Блести с впечатляващи спортни елементи: опционалният R-Line екстериор пакет.

С екстериорното оборудване R-Line за Вашия T-Cross ще привлечете погледите към себе си: динамичната предна част се подчертава от гланцираната в черно броня, черния подкалник и също черната радиаторна решетка в специфичния за R-Line вид. Освен това T-Cross с долните части на вратите в R-стил и дизайнерските лайстни с R-лого по страничните части и предните врати впечатляват на пътя. Атлетичната задна част с R-Line специфичния дифузьор и долна броня в цвета на автомобила завършва по идеален начин външния вид на T-Cross.

За използването на Car-Net Security & Service се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. За да може да използва функциите през целия заявен период, клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Услугата за спешно повикване е вече активирана след доставката без регистрация. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. За използването на безплатното приложение Car-Net е нужен смартфон с операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни, с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Чрез изпращането или получаването на пакети с данни в интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Повече информация за Car-Net Security & Service ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

немски, английски, френски, италиански, холандски, полски, португалски, шведски, испански, чешки

Белгия, България, Германия, Финландия, Франция, Гърция, Великобритания, Ирландия, Италия, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Норвегия, Австрия, Полша, Португалия, Румъния, Швеция, Швейцария, Испания, Чехия, Унгария

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип