Пътувайте само по такива обиколни пътища, които си заслужават.

Опционалната навигационна система "Discover Media" за радиото "Composition Media" е оборудвана с голям цветен TFT-екран 20,3 см (8 инча), инсталирани карти на Европа, тъчскрийн със сензор за приближаване и CD-плейър, съвместим с MP3, AAC и WMA с шест високоговорителя. Допълнително системата разполага с два слота за SD-карти, един USB-изход (тип A) и Bluetooth за мобилни телефони. А с мобилните онлайн услуги Car-Net Вие сте в мрежата и по време на път.

Ако искате, можете да слушате и само радио.

Към опционалното радио "Composition Media" са включени шест високоговорителя. То притежава всички функции и възможности за свързване на описания по-горе модел, както и един USB извод (тип A). Освен това, с помощта на големи цветен тъчскрийн 20,3 см (8 инча) се обслужва особено комфортно.

 Серийното радио "Composition Colour" има сензорен цветен екран 16,5 см (6,5 инча), от който може да се пуска музика и във формат MP3 и WMA. То приема радиостанции и разполага с два USB извода (тип C). Можете да свържете мобилния си телефон чрез Bluetooth. Звукът се предава чрез шест висококачествени високоговорителя.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип