Комфорт, който се вижда и усеща.

Многобройните акценти в линията на оборудване Style оставят трайно впечатление, също както и комфортът. Мощният светлинен поток на LED фаровете е също толкова убедителен. Асистенцията за паркиране напред и назад с включена спирачна функция при маневриране, която значително улеснява паркирането в сложни ситуации. Анодизираният в сребристо покрив на свой ред придава елегантен акцент.

Подчертайте интериора на Вашия T-Cross - с индиректното осветление и декоративните панели "Lizard", които създават стилна атмосфера. И това не е всичко - спортните комфортни седалки предлагат именно това, което обещава името им: Те са много удобни и осигуряват отлична опора за гърба особено при по-дълги пътувания. Динамичният външен вид се допълва и от висококачествените 17-цолови алуминиеви джанти "Chesterfield".

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип