Бляскаво привличане. Още от пръв поглед.

Бъдете ярък пример на пътя T-Cross е оборудван стандартно с халогенни фарове и LED дневни светлини в предната броня. За линията за оборудване Life можете да поръчате LED фарове с типичния за T-Cross светлинен профил. При ниво Style на T-Cross те са включени в стандартното оборудване. LED фаровете с вградени дневни LED светлини се отличават с мощен светлинен поток и близък до дневната светлина светлинен спектър, който допълнително подобрява видимостта при неблагоприятни метеорологични условия.

Включените в стандартното оборудване LED светлини са истинско магнит за погледите на околните - особено при T-Cross Style, който е оборудван допълнително и с габаритни светлини.

Преминаващата по цялата широчина на задния капак светлоотразителна лента осигурява индиректна светлина и дава идеален завършек на концепцията на осветлението.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип