Бъдете по-добре информирани и пътувайте по-спокойно.

По-добра ориентация, по-актуална информация: пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"* се предлага с опционалната навигационна система "Discover Media" и Ви дава нови възможности да използвате предимствата на интернет по време на пътуване във Вашия Volkswagen.   

Използвайте данните, чиято актуалност току-що е изтекла. Ако напр. някъде се образува задръстване или пък се разсейва, Вие ще го научите онлайн и в реално време. Особено удобно: Вашата карта се съгласува автоматично по съответния начин. Оставете Car-Net да търси възможности за отсядане и открийте с онлайн търсенето на специални цели многобройни атрактивни ресторанти. Също така можете бързо да намерите други интересни за Вас специални цели по Вашия маршрут. Показва се броят на свободните паркоместа в участващите паркинги, както и бензиностанции с актуални цени. А импортирането на цел онлайн позволява да изпращате навигационни цели от Вашия офис, от вкъщи или на път удобно от автомобила.

* За да използвате Car-Net Guide & Inform, трябва да подпишете онлайн отделен договор с Volkswagen AG. След предаването на автомобила клиентът разполага с 90 дни, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. При по-късно регистриране периодът на безплатно ползване се намалява.

Използването на мобилните онлайн услуги (Car-Net "Guide & Inform") е възможно само с опционалното оборудване Discover Media. Освен това имате нужда от мобилно крайно устройство с интернет връзка (смартфон), което може да работи като мобилен хотспот за безжична мрежа. Като алтернатива с опционалния Car-Stick LTE в комбинация с навигационната система Discover Media също без проблем може да се изгради интернет връзка за Вашето навигационно устройство, както WiFi хотспот. ..Услугите Car-Net са налични само със съществуващ или отделен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор само в рамките на покритието на мобилната мрежа. Поради приемането на пакети данни от интернет в зависимост от съответната мобилна тарифа, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Затова с оглед на обема данни при използване на услугите Car-Net Ви препоръчваме да сключите договор с фиксиран обем данни с Вашия мобилен оператор.

Наличието на услугите Car-Net Guide & Inform в зависимост от страната може да бъде различно. Услугите са налични за договорения срок и през това време съдържанието им може да се промени. По-подробна информация относно Car-Net ще намерите на www.volkswagen.com/Car-Net и при Вашия партньор на Volkswagen, а информация за мобилните тарифи - при Вашия мобилен оператор.

Използвайте Вашите приложения и във Вашия T-Cross.

Опционално предлаганият Car-Net App-Connect Ви позволява да свържете Вашия смартфон с опционалната радиосистема "Composition Media" или допълнително предлаганата навигационна система "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин Вие можете да управлявате приложения от Вашия смартфон с помощта на сензорния екран. Но предимството не е само лесното управление: множество приложения могат да обработват предоставената информация, за да Ви предложат допълнително полезни или забавни функции.

Volkswagen предлага три интерфейса за връзка със смартфони с много възможности: MirrorLink®, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™. На www.volkswagen.de/mobiltelefon можете да проверите с коя от тези технологии е съвместим Вашият смартфон. Моля да имате предвид също, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии и тяхната наличност може да зависи от съответната страна.

Умната връзка с Вашия T-Cross: Volkswagen Connect.

Безплатното приложение Volkswagen Connect заедно с DataPlug*Ви предоставя всички важни данни за автомобила - за достъп до подробна информация за автомобила Ви от смартфона. С помощта на лесната Bluetooth връзка и инсталация Volkswagen Connect мигновено превръща T-Cross в Connected Car и освен това предлага идеалното допълнение към функциите на Car-Net Guide & Inform.

Разполагайте по всяко време на смартфона с данни, като показание на километража, предстоящо сервизно обслужване или актуални предупреждения и препоръки за действие. При авария директно от приложението можете да се свържете с Volkswagen 24-часовата гореща линия в съответната страна или най-близкия Volkswagen сервизен партньор. Преглеждайте последните си пътувания в дигиталния пътен лист и контролирайте разходите си за всяко пътуване с помощта на монитора на резервоара. А по ежедневните си маршрути ще получавате точки и трофеи за още по-голямо удоволствие от пътуването.

Открийте още повече функции на Volkswagen Connect на vwconnect.com.

* Dataplug може да се получи от Вашия партньор на Volkswagen. Подробна информация за функциите на приложението, чести въпроси и отговори и съвместимост с други модели след година на производство 2008 ще намерите на vwconnect.com

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team