Бъдете по-добре информирани и пътувайте по-спокойно.

По-добра ориентация, по-актуална информация: пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"* се предлага с опционалната навигационна система "Discover Media" и Ви дава нови възможности да използвате предимствата на интернет по време на пътуване във Вашия Volkswagen.   

Използвайте данните, чиято актуалност току-що е изтекла. Ако напр. някъде се образува задръстване или пък се разсейва, Вие ще го научите онлайн и в реално време. Особено удобно: Вашата карта се съгласува автоматично по съответния начин. Оставете Car-Net да търси възможности за отсядане и открийте с онлайн търсенето на специални цели многобройни атрактивни ресторанти. Също така можете бързо да намерите други интересни за Вас специални цели по Вашия маршрут. Показва се броят на свободните паркоместа в участващите паркинги, както и бензиностанции с актуални цени. А импортирането на цел онлайн позволява да изпращате навигационни цели от Вашия офис, от вкъщи или на път удобно от автомобила.

* За да използвате Car-Net Guide & Inform, трябва да подпишете онлайн отделен договор с Volkswagen AG. След предаването на автомобила клиентът разполага с 90 дни, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. При по-късно регистриране периодът на безплатно ползване се намалява.

Използването на мобилните онлайн услуги (Car-Net "Guide & Inform") е възможно само с опционалното оборудване Discover Media. Освен това имате нужда от мобилно крайно устройство с интернет връзка (смартфон), което може да работи като мобилен хотспот за безжична мрежа. Като алтернатива с опционалния Car-Stick LTE в комбинация с навигационната система Discover Media също без проблем може да се изгради интернет връзка за Вашето навигационно устройство, както WiFi хотспот. ..Услугите Car-Net са налични само със съществуващ или отделен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор само в рамките на покритието на мобилната мрежа. Поради приемането на пакети данни от интернет в зависимост от съответната мобилна тарифа, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Затова с оглед на обема данни при използване на услугите Car-Net Ви препоръчваме да сключите договор с фиксиран обем данни с Вашия мобилен оператор.

Наличието на услугите Car-Net Guide & Inform в зависимост от страната може да бъде различно. Услугите са налични за договорения срок и през това време съдържанието им може да се промени. По-подробна информация относно Car-Net ще намерите на www.volkswagen.com/Car-Net и при Вашия партньор на Volkswagen, а информация за мобилните тарифи - при Вашия мобилен оператор.

Използвайте Вашите приложения и във Вашия T-Cross.

Опционално предлаганият Car-Net App-Connect Ви позволява да свържете Вашия смартфон с опционалната радиосистема "Composition Media" или допълнително предлаганата навигационна система "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин Вие можете да управлявате приложения от Вашия смартфон с помощта на сензорния екран. Но предимството не е само лесното управление: множество приложения могат да обработват предоставената информация, за да Ви предложат допълнително полезни или забавни функции.

Volkswagen предлага три интерфейса за връзка със смартфони с много възможности: MirrorLink®, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™. На www.volkswagen.de/mobiltelefon можете да проверите с коя от тези технологии е съвместим Вашият смартфон. Моля да имате предвид също, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии и тяхната наличност може да зависи от съответната страна.

Умната връзка с Вашия T-Cross: Volkswagen Connect.

Безплатното приложение Volkswagen Connect заедно с DataPlug*Ви предоставя всички важни данни за автомобила - за достъп до подробна информация за автомобила Ви от смартфона. С помощта на лесната Bluetooth връзка и инсталация Volkswagen Connect мигновено превръща T-Cross в Connected Car и освен това предлага идеалното допълнение към функциите на Car-Net Guide & Inform.

Разполагайте по всяко време на смартфона с данни, като показание на километража, предстоящо сервизно обслужване или актуални предупреждения и препоръки за действие. При авария директно от приложението можете да се свържете с Volkswagen 24-часовата гореща линия в съответната страна или най-близкия Volkswagen сервизен партньор. Преглеждайте последните си пътувания в дигиталния пътен лист и контролирайте разходите си за всяко пътуване с помощта на монитора на резервоара. А по ежедневните си маршрути ще получавате точки и трофеи за още по-голямо удоволствие от пътуването.

Открийте още повече функции на Volkswagen Connect на vwconnect.com.

* Dataplug може да се получи от Вашия партньор на Volkswagen. Подробна информация за функциите на приложението, чести въпроси и отговори и съвместимост с други модели след година на производство 2008 ще намерите на vwconnect.com

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип