Впечатляваща серия.

Още от базовата линия на оборудването T-Cross се представя убедително с практичната задна седалка, която може да се плъзга напред изцяло или на части, а при сгъване образува равен под на багажника. Това е особено удобно при транспортиране на обемисти и дълги товари. А благодарение на климатика можете да се наслаждавате на пътуването си във всеки сезон. За подходящото развлечение на път се грижи серийното радио "Composition Colour" с функция за възпроизвеждане на MP3 и допълнително предлаган CD плейър. Но на преден план винаги трябва да бъде Вашата безопасност: системата за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране City може да спомогне за намаляване на тежестта на евентуален удар в автомобила отпред или в идеалния случай дори да го предотврати.* Асистентът за спазване на лентата на движение "Lane Assist" Ви помага да поддържат лентата за движение.* При спешни случаи можете да разчитате на вградената система за спешни повиквания eCall. В случай на злополука Вашият T-Cross се свързва автоматично с центъра за спешни повиквания на Volkswagen и осигурява важна информация на службите за спешна помощ.

* В границите на системата. Водачът във всеки момент трябва да бъде готов да противодейства на асистиращата система и не е освободен от отговорността да шофира автомобила внимателно.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team