Впечатляваща серия.

Още от базовата линия на оборудването T-Cross се представя убедително с практичната задна седалка, която може да се плъзга напред изцяло или на части, а при сгъване образува равен под на багажника. Това е особено удобно при транспортиране на обемисти и дълги товари. А благодарение на климатика можете да се наслаждавате на пътуването си във всеки сезон. За подходящото развлечение на път се грижи серийното радио "Composition Colour" с функция за възпроизвеждане на MP3 и допълнително предлаган CD плейър. Но на преден план винаги трябва да бъде Вашата безопасност: системата за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране City може да спомогне за намаляване на тежестта на евентуален удар в автомобила отпред или в идеалния случай дори да го предотврати.* Асистентът за спазване на лентата на движение "Lane Assist" Ви помага да поддържат лентата за движение.* При спешни случаи можете да разчитате на вградената система за спешни повиквания eCall. В случай на злополука Вашият T-Cross се свързва автоматично с центъра за спешни повиквания на Volkswagen и осигурява важна информация на службите за спешна помощ.

* В границите на системата. Водачът във всеки момент трябва да бъде готов да противодейства на асистиращата система и не е освободен от отговорността да шофира автомобила внимателно.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип