T-Cross

Впечатляващо стандартно оборудване.

Още от базовата линия на оборудването T-Cross се представя убедително с практичната задна седалка, която може да се плъзга напред изцяло или на части, а при сгъване образува равен под на багажника. Това е особено удобно при транспортиране на обемисти и дълги товари. Стандартната радиосистема "Composition Color" с функция за възпроизвеждане на MP3 и допълнително предлаган CD-плейър осигурява перфектно развлечение, когато сте на път. Но на преден план винаги трябва да бъде вашата безопасност - системата за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране City може да спомогне за намаляване на тежестта на евентуален удар в автомобила отпред или в идеалния случай да го предотврати.* Асистентът "Lane Assist" ви помага да поддържат лентата за движение*, а при спешни случаи можете да разчитате на подкрепата на вградената система за спешни повиквания eCall. В случай на злополука вашият T-Cross се свързва автоматично с центъра за спешни повиквания на Volkswagen и осигурява важна информация на службите за спешна помощ.

 

* В рамките на системата. Водачът трябва винаги да бъде готов да отмени системата за помощ и да не бъде освободен от отговорността си да управлява превозното средство разумно.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Cross.

Стартиране на видеото