Индивидуално като Вашия вкус.

Характер.

Обичате автомобили с екстри и индивидуален стил? Тогава ще се влюбите в стандартното изпълнение на интериора и индивидуалните варианти на дизайна на новия T-Cross. При декоративните панели имате избор на три пакета с различен дизайн - изберете своя фаворит и добавете по-силно изразен индивидуален характер в интериора на вашия T-Cross с помощта на различните цветове на централната част и вътрешната страна на страничните опори на тапицериите на седалките, декоративните панели и капака на централната конзола.

В допълнение към многобройните стилистични варианти, T-Cross предлага и високо ниво на комфорт - линиите на оборудване T-Cross и Life се отличават с удобни и висококачествени седалки с текстилна тапицерия, а предните места в T-Cross Style са оборудвани със спортни комфортни седалки.

Благодарение на индиректното осветление при линията на оборудване Style, което по желание се предлага и при T-Cross Life, вече можете да разчитате на вътрешна атмосфера с настроение. Индиректното осветление добавя фини светлинни акценти във Вашия T-Cross, които са не само особено приятни при продължително шофиране през нощта, но и много стилна гледка.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип