Гъвкави възможности и по време на път.

Независимо дали се налага да превозвате чанти с покупки, обемиста спортна екипировка или голямо количество багаж - задните места и багажното отделение на Вашия T-Cross предлагат изключително много място. Както и изключителна гъвкавост, която не липсва дори в стандартното изпълнение на модела. Плъзгащата се, сгъваема и делима задна седалка например може да се адаптира към всяка Ваша нужда и желание. Можете да я изместите изцяло напред, за да използвате освободеното пространство за багаж и покупки или да я сгънете напълно или асиметрично до равен под на багажника - това зависи само от Вас. Благодарение на гъвкавата концепция на задните места можете да пътувате приятно и удобно, защото обширното място за краката отзад осигурява по-голяма свобода на движение особено на по-едрите пътници. 

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип