Използвайте своите приложения и във вашия Volkswagen

App-Connect

Искате ли да използвате своите смартфон приложения удобно и безопасно и във вашия автомобил? Благодарение на App-Connect това е по-лесно от когато и да било. С негова помощ можете да управлявате с лекота избрани приложения и интересуващото ви съдържание директно във вашия Volkswagen - те просто се прехвърлят на екрана на инфотейнмънт системата в непосредственото зрително поле на водача и могат да се ползват удобно и безопасно. Така получавате изключително лесен достъп до музика, новини, карти или аудио книги например. Volkswagen предлага три платформи за свързване на смартфони с многожество различни възможности - Apple CarPlay™, Google Android Auto™ и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™ е особено удобно благодарение на възможността за безжична връзка с навигационните системи "Discover Media". За да избегнете разсейването на водача по време на път, можете да стартирате само определени сертифицирани приложения. Моля, имайте предвид също, че някои приложения не се предлагат и за трите платформи, както и че някои от платформите могат да не се предлагат във всички държави.

Повече информация за съвместимостта на различните модели смартфони с Apple CarPlay™ можете да намерите в интернет на адрес  https://www.apple.com/bg/ios/feature-availability/#apple-carplay, с Android Auto™ на адрес  https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и с MirrorLink® на адрес  https://mirrorlink.com/.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип