За всички почитатели на елегантността в черно

Black Style

Черното е любимият ви цвят? С опционалния дизайнерски пакет "Black Style" можете да придадете на своя T-Roc Cabriolet още по-силно изразен спортен дух. Поставете началото с черните 18-цолови алуминиеви джанти "Grange Hill" и черните корпуси на външните огледала, добавете черни дизайнерски лйстни в предната решетка и отворите за въздух и придайте страхотен завършек с изцяло черния заден спойлер, който ще отрази вашия индивидуален стил в новия T-Roc Cabriolet отначало докрай. Покажете с всеки ярък акцент в дизайна, че стилът е въпрос на съвършенство във всеки детайл.

* Нашите автомобили са оборудвани стандартно с летни гуми. От 04 декември 2010 година, вие сте задължени от закона във Федерална Република Германия да подготвите автомобила си за движение при зимни условия.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип