Новият T-Roc Cabriolet: може да хвърля и поглед през рамо*

Функцията „Blind Spot”

Допълнително предлаганата функция за наблюдение мъртвата зона Blind Spot ще ви уведоми чрез светлинен LED сигнал в съответното странично огледало* за наличие на превозни средства в "мъртвата зона" от полезрението на водача. Ако въпреки това той включи мигач за предстояща смяна на лентата, функцията издава предупреждение чрез отчетливо мигане на LED светлината. Асистиращата система се активира още при достигане на скорост от 15 км/ч и включва асистираща функция за напускане на паркоместа с лоша видимост, която следи и предупреждава за напречно приближаващи превозни средства. Ако водачът не реагира на предупреждението, системата може да предотврати евентуалния сблъсък със задействане на спирачките.**

*Опционално

**В рамките на ограниченията на системата.


 

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип