T-Roc Cabriolet. Каталог и Ценова листа

Посочените стойности за разхода на гориво и количествата на емисиите са установени в съответствие с предписаните в закона измервателни процедури. От 1 септември 2017 година, определени превозни средства се хомологират в съответствие със Световно хармонизираната изпитателна процедура за леки и лекотоварни автомобили WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) - по-близък до условията на реално пътно движение изпитателен цикъл за определяне на разхода на гориво и количествата на емисиите на CO2. От 1 септември 2018 година цикълът WLTP започва да заменя постепенно Новия европейски тестови цикъл NEDC (New European Driving Cycle). Поради по-близките до реалната пътна обстановка условия на измерване, установените при WLTP процедурата стойности на разхода на гориво и количествата на емисиите на CO2 в много случаи са по-високи от тези, измерени в съответствие с правилата на NEDC. Вследствие на това, от 1 септември 2018 година могат да възникнат съответните промени в данъчното облагане на автомобилите. Допълнителна информация относно разликите между WLTP и NEDC (NEFZ) можете да намерите в интернет на адрес www.volkswagen.de/wltp. Към момента е задължително обявяването на данните, измерени според процедурата NEDC. Когато става дума за нови автомобили, получили типово одобрение по WLTP, стойностите по NEDC се изчисляват на основата на WLTP стойностите. Допълнителното обявяване на WLTP стойностите може да става доброволно до задължителното им въвеждане. Тъй като стойностите по NEDC се обявяват в определен диапазон, те не се отнасят за определено конкретно превозно средство и не са част от търговска оферта. Те могат да служат единствено за сравнение между различните видове автомобили. Допълнителното оборудване и принадлежностите (аксесоари, размер на гумите и др.) могат да променят съответните параметри на автомобила, като напр. тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамично съпротивление и наред с метеорологичните условия, пътната обстановка и индивидуалния стил на шофиране да окажат влияние върху разхода на гориво, потреблението на електроенергия, количеството на емисиите на CO2 и динамичните характеристики на даден автомобил. Допълнителна информация за официалния разход на гориво и за официалните количества на емисиите на CO2 при новите леки автомобили можете да откриете в "Справочник с данни за разхода на гориво, емисиите на CO2 и разхода на електроенергия при новите леки автомобили", който се предлага безплатно във всички места за продажба.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип