T-Roc Cabriolet следва вашия стил на шофиране

Избор на профил на шофиране

С допълнително предлаганата възможност за избор на профил за шофиране (стандартно оборудване при ниво R-Line) T-Roc Cabriolet се адаптира към индивидуалния ви стил на шофиране. Когато пожелаете и както пожелаете при всяко пътуване.Достаъчно е да изберете желания профил на сензорния екран и работата на задвижването, кормилната уредба и дори на трансмисията (при DSG) се адаптират автоматично съобразно желанията ви.

  • ECO: за икономично шофиране
  • NORMAL: за нормален комфорт на возене
  • SPORT: за динамично поведение на пътя
  • INDIVIDUAL: за индивидуални настройки
  • COMFORT: за подчертано комфортно пътуване*

* Само в съчетание с адаптивния контрол на окачването DCC.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип