Паркирайте с лекота

Асистент за паркиране „Park Assist“

Новият T-Roc Cabriolet с опционалния асистент за маневри при паркиране "Park Assist" може не само да ви посочи подходящото свободно място, докато преминавате по улицата, а и да паркира вместо вас*. Достатъчно е да работите с педалите на съединителя, газта и спирачката - останалото е негова грижа.

  • Сензорите проверяват дали размерът на свободното място е подходящ (при скорост до 40 км/ч)
  • Местата за паралелно автоматично паркиране трябва да бъдат минимум с дължината на автомобила плюс 80 сантиметра място за маневриране, а за автоматично излизане от паркомястото разстоянието пред и зад автомобила трябва да е минимум 25 сантиметра
  • Местата за перпендикулярно автоматично паркиране трябва да са с широчината на автомобила плюс минимум 35 сантиметра от двете страни

* Процесът може да се прекрати по всяко време

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип