Спестете гориво, не удоволствие от шофирането

Performance

Удоволствие или икономичност? В новия T-Roc Cabriolet можете да имате и двете. Неговите мощни бензинови двигатели TSI постигат максимален въртящ момент още в ниските оборотни режими на двигателя, а опционалната трансмисия с два съединителя DSG съчетава удобството на автоматичната с ефективността на ръчната трансмисия. На практика това означава динамично превключване без съединител и отнемане на газта. Или с други думи - два пъти по-голямо забавление на пътя и особено на отсечки с много завои.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип