Завоите са удоволствие

Прогресивно управление

Допълнително предлаганото прогресивно управление* (стандартно при ниво на оборудване R-Line) повишава динамиката на пътя чрез по-директни реакции на кормилната уредба. За вас това означава висока степен на контрол и комфорт в завоите, а оттам и изключително удоволствие зад волана на новия T-Roc Cabriolet.

* При T-Roc Cabriolet Style само в съчетание с адаптивния контрол на окачването DCC.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип