Никога не сте чувствали пътя толкова добре

Спортно окачване

Само няколко милиметра по-малко. Няма нужда от повече, за да постигнете динамика и удоволствие на невероятна висота в новия T-Roc Cabriolet. Освен на намаления клиренс, това се дължи и на по-стегнатите настройки на пружините, амортисьорите и стабилизаторите на неговото спортно окачване (част от стандартното оборудване на ниво R-Line), които осигуряват извънредно директно усещане зад волана.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип