Никога не сте чувствали пътя толкова добре

Спортно окачване

Само няколко милиметра по-малко. Няма нужда от повече, за да постигнете динамика и удоволствие на невероятна висота в новия T-Roc Cabriolet. Освен на намаления клиренс, това се дължи и на по-стегнатите настройки на пружините, амортисьорите и стабилизаторите на неговото спортно окачване (част от стандартното оборудване на ниво R-Line), които осигуряват извънредно директно усещане зад волана.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team