Стилът е важно нещо

Style

Crossover стилът на новия модел личи великолепно при T-Roc Cabriolet Style с неговия ярък дизайн и открит характер. Страхотната външност се допълва от удобството на климатичната инсталация и индиректното вътрешно осветление в бяло, а при хубаво време и отворен покрив можете просто да ги замените с чифт слънчеви очила. Изключително стилни са и 17-цоловите алуминиеви джанти "Mayfield", а коженият волан ви осигурява комфорт и стабилен контрол на управлението.

* Нашите автомобили са оборудвани стандартно с летни гуми.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип