Натоварено движение? Kрай на стреса.

Aвтоматичното регулиране на дистанцията ACC.

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC ви помага да поддържате автоматично предварително зададена скорост1, както и дистанция спрямо движещото се отпред превозно средство. В задръстване вашият T-Roc R може автоматично да спира и отново да потегля2 (при предлаганата опционално автоматична трансмисия DSG).

 

При скорост максимум 210 км/ч

В рамките на възможностите на системата

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип