За да не ви завладее умората

Функция за разпознаване признаците на умора

Когато започнете да изпитвате умора по време на шофиране, вие не винаги забелязвате това навреме. Но вашето поведение зад волана неминуемо се променя - именно това регистрира функцията за разпознаване на признаци на умора. Тя ви предупрежава с акустичен сигнал. След това указание на мултифункционалния прибор ви подканя да направите единственото, което наистина помага в такива случаи: да направите почивка.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип