Просто паркирайте от раз

Park Assist

Новият T-Roc R с опционално предлаганата допълнителна система Park Assist не само ще ви помогне още при намирането на паркомясто, той също ще паркира вместо вас1.  За вас остава единствено да боравите с газта, спирачката и съединителя. Той ще направи останалото.

  • Сензорите сканират подходящи места за паркиране (до максимум 40 км / ч)
  • При паркиране назад паркомястото трябва да е дълго минимум колкото автомобила плюс 80 см за маневриране. При излизане от паркомясто отпред и отзад на автомобила трябва да има отстояние от минимум 25 см
  • Напречните места за паркиране трябва да бъдат на мин. 35 см разстояние

Процесът може да бъде деактивиран по всяко време

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип