Искате повече баси?

Soundsystem beats

Компанията, специализирана в производството на слушалки beats by Dr. Dre е световно известна. Именно от този специалист идва и озвучителната система beats, която се предлага като опция за T-Roc R. Шест прецизно настроени помежду си високоговорителя се грижат за идеалния звук на всяко от местата в автомобила, а допълнителният Subwoofer изпраща своите дълбоки басове към дълбините на възприятията ви. Колоните са свързани с 300-ватов 8-канален усилвател. Управлението им е поверено на инфотейнмънт-система, която още при стартиране на автомобила ви поздравява със своя beats-начален екран.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип