Вграден бутон за Спешни повиквания

Спешни повиквания

В критични ситуации всяка секунда е от значение. С предлаганата като опция услуга за спешно повикване можете да извикате помощ само с натискането на един бутон. Или вашият автомобил Volkswagen повиква помощ автоматично и осигурява данни за местонахождението, състоянието на автомобила и броя на пътниците на борда на автомобила за нуждите на компетентните органи. Ето още някои функционалности:

  • Помощ с помощта на гласова връзка до пристигане на компетентните органи
  • В Европа: помощ на десет езика в 22 държави. В останалите случаи - свързване с официалните компетентни органи
  • Възможно е активирането на спешно повикване и по повод инциденти с други участници в движението, както и при поява на здравословен проблем.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team