Оставете ръцете си на волана. А зарядния кабел - у дома.

Телефонен софтуер

Провеждайте телефонни разговори по време на шофиране удобно и безопасно - благодарение на безжичното зареждане на смартфон толкова дълго, колкото пожелаете. С помощта на предлагания като опция телефонен софтуер "Comfort".

  • разговори "свободни ръце" посредством интегриран в тавана на купето микрофон
  • възпроизвеждане на звук с много високо качество през високоговорителите на аудиосистемата
  • индуктивно (безжично) свързване с външната антена
  • предна ниша за предмети с USB-изход за зареждане и пренос на данни, както и функция за индуктивно зареждане (стига вашият модел смартфон да поддържа Qi-стандарт)

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team