Настилката би могла да се промени, но не и удоволствието от шофирането: ако изберете T-Roc в комбинация със задвижване 4MOTION, вие може да избирате между различни режими на работа в зависимост от моментните условия - благодарение на 4MOTION Active Control. По този начин имате избор между режимите Snow, Offroad и Offroad Individual. Системата се управлява лесно и интуитивно с помощта на върящ и натискащ се регулатор. В допълнителния Onroad-модус може да избирате между още режими, като например икономичния Eco или динамичния Sport.

4MOTION Active Control работи в тясно взаимодействие с асистентите за потегляне и спускане по наклон, с електронната стабилизираща програма и с електронния блокаж на диференциала. Чрез избрания профил се променят параметри като например дозирането на газта, алгоритъма на превклюване на трансмисията, работата на моторната спирачка и системата за подпомагане потеглянето по наклон. Резултатът: още повече спокойствие зад волана - дори по заснежен път или в труден терен.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.