Останете уверени, дори в сложни пътни условия.

4MOTION Active Control.

Настилката би могла да се промени, но не и удоволствието от шофирането: ако изберете T-Roc в комбинация със задвижване 4MOTION, Вие може да избирате между различни режими на работа в зависимост от моментните условия - благодарение на 4MOTION Active Control. По този начин имате избор между режимите Snow, Offroad и Offroad Individual. Системата се управлява лесно и интуитивно с помощта на въртящ и натискащ се регулатор. В допълнителния режим Onroad може да избирате между още режими, като икономичния режим Eco или динамичния Sport.

4MOTION Active Control работи в тясно взаимодействие с асистентите за потегляне и спускане по наклон, с електронната стабилизираща програма и с електронната блокировка на диференциала Чрез избрания профил се променят параметри, като например дозирането на газта, алгоритъмът на превключването на трансмисията, работата моторната спирачка и системата за подпомагане на потеглянето по наклон. Резултатът: още повече спокойствие зад волана - дори по заснежен път или на труден терен.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип