Останете уверени, дори в сложни пътни условия.

4MOTION Active Control.

Настилката би могла да се промени, но не и удоволствието от шофирането: ако изберете T-Roc в комбинация със задвижване 4MOTION, Вие може да избирате между различни режими на работа в зависимост от моментните условия - благодарение на 4MOTION Active Control. По този начин имате избор между режимите Snow, Offroad и Offroad Individual. Системата се управлява лесно и интуитивно с помощта на въртящ и натискащ се регулатор. В допълнителния режим Onroad може да избирате между още режими, като икономичния режим Eco или динамичния Sport.

4MOTION Active Control работи в тясно взаимодействие с асистентите за потегляне и спускане по наклон, с електронната стабилизираща програма и с електронната блокировка на диференциала Чрез избрания профил се променят параметри, като например дозирането на газта, алгоритъмът на превключването на трансмисията, работата моторната спирачка и системата за подпомагане на потеглянето по наклон. Резултатът: още повече спокойствие зад волана - дори по заснежен път или на труден терен.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team