Вижте точно информацията, която искате да видите.

Active Info Display.

С новия, допълнително предлаган Active Info Display можете да се насладите на предимствата на изцяло цифров блок на контролните прибори с цветен TFT дисплей с висока резолюция и диагонал 26 см (10,25 инча). В допълнение към по-добрата разделителна способност, по-интензивните цветове и по-високите яркост и контраст, той предлага и възможност за избор на различен графичен интерфейс. Освен класическо съдържание като скоростомер, оборотомер и километраж, можете да добавите на екрана и допълнителна, индивидуално подбрана информация.

Чрез мултифункционалния волан и екрана на инфотейнмънт системата Вие избирате какво искате да видите. Можете например да покажете на екрана подробни данни за пътуването, навигационна карта на целия дисплей или информация за работата на асистиращите системи. Вместо традиционното досега показване на информация, сега може да видите на цял екран заглавието на изпълняваната в момента песен от вашия MP3 плеър, както и информация за човека, с който провеждате телефонен разговор. Можете да подберете и комбинация от различни информации като навигационна карта и мултимедия например. 

Чрез инфотейнмънт системата можете да конфигурирате и да запаметите до три графични интерфейса, които впоследствие да избирате само с натискане на бутон на мултифункционалния волан. Освен това на разположение е и класически профил на показанията на контролните прибори с мултифункционален дисплей между циферблатите на скоростомера и оборотомера.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип