Car-Net: така ние във Volkswagen наричаме възможността да използвате интернет в автомобила си. Зад това наименование се крият множество практични услуги и функционални приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"¹ се предлага по желание с инфотейнмънт система "Discover Media". С помощта на използването на интернет вие може да използвате данни с максимална актуалност. Когато например попаднете в задръстване, може да получите данни как да се измъкнете от него в реално време. Особено удобно: вашият маршрут автоматично се напасва към промените. Car-Net разполага също с функция за онлайн търсене на интересни специални обекти в близост до маршрута, с чиято помощ може да откриете например някой страхотен ресторант. Системата може да търси и друг тип специални цели. Без значение дали търсите хотел, бензиностанция или кино: данните от интернет ви гарантират, че бързо ще откриете желаните, а понякога и някои неочаквани цели.
Предлаганият като опция Car-Net App-Connect ви позволява лесно и удобно да свързвате своя смартфон с радиосистемата "Composition Media" или с предлаганата като опция навигационна система "Discover Media". По този начин може да управлявате различни приложения от телефона си през сензорния екран в автомобила. Това носи предимства не само благодарение на по-добрата ергономия: много от приложенията са в състояние да обработват предоставените от автомобила данни, предоставяйки ви още по-богат асортимент от функционалности. Volkswagen предлага богат избор от възможности за свързване със смартфон с помощта на три различни интерфейса: MirrorLink®, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™. На фирмения ни сайт може да проверите, кои от изброените функции се комбинират с Вашия модел смартфон. Моля, имайте предвид, че не всички приложения могат да се съчетават и с трите предлагани технологии, а някои от функционалностите могат да варират в зависимост от държавата на пребиваване.

Кога идва ред на следващата сервизна инспекция? Колко пълен е резервоарът в момента всъщност? Когато един автомобил се управлява от повече хора, винаги е удобно човек да може да си отговори на подобни въпроси лесно и удобно онлайн. Благодарение на предлаганите като опция услуги Car-Net "Security & Service"², редица важни данни са на ваше разположение в Car-Net портала или с помощта на Net App. Технологията се доказва като поне толкова полезна и по време на шофиране: в случай, че системата регистрира инцидент с автомобила, тя автоматично се свързва с центъра за спешни повиквания на Volkswagen. Разбира се, в случай на спешен случай, има възможност да направите това и сами посредством натискането на бутон. С помощта на тази функция при нужда получавате необходимата ви помощ своевременно.


¹ Използването на мобилните онлайн услуги Car-Net е възможно само с опционалното оборудване "Discover Media" и "Discover Pro". Необходимо е допълнително устройство (например смартфон), който има способността да бъде използван като WLAN-Hotspot. Алтернативно може да се използва с телефонен интерфейс "Business"- мобилен телефон с Remote SIM Access Profile (rSAP) или SIM-карта с опция за телефон и интернет. Car-Net услугите са достъпни само със съществуващ мобилен договор между вас и вашия интернет доставчик в обхвата на съответната мобилна мрежа. Чрез приемане на пакети с данни от Интернет, в зависимост от мобилната тарифа и особено, когато се използва в чужбина ще имате допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Препоръчва се да подпишете с вашия мобилен оператор план с неограничен трафик на данни! За да използвате Car-Net трябва да подпишете отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни, след доставката на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Обхватът на Car-Net услугите може да се различава в зависимост от страната, като те са достъпни за всеки период на договора и подлежат на промени. За повече информация относно Car-Net, моля посетете www.volkswagen.com/car-net или попитайте вашия Volkswagen дилър, а относно информация за мобилните тарифни условия се обърнете към вашия мобилен оператор.
²) Използването на Car-Net Security & Service е отделен договор, който се сключва онлайн с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира същия на www.volkswagen.com/Car-Net. Това ще позволи на клиентите на използват услугите за целия период на валидност. Услугата Emergency Call е вече активна, когато автомобилът пристигне, без да се изисква регистрация. Разполагаемостта на Car-Net услугите може да се различава в зависимост от държавата. Услугите са налични в за периода на договора и могат да подлежат на промени по време на валидността на договора. За да използвате безплатното Car-Net приложение ще ви е необходим смартфон с iOS или Android операционна система и SIM карта с опция за пренос на данни. Наред с това ще ви е необходим подходящ текущ или отделен договор за мобилен телефон с мобилния ви доставчик. В зависимост от мобилната ви тарифа, изпращането и получаването на данни онлайн може да включи допълнително заплащане (например роуминг такси), особено ако изпозлвате Car-Net в чужбина. За повече информация относно Car-Net Security & Service, моля посетете www.volkswagen.com/Car-Net или се свържете с вашия Volkswagen дилър. За информация относто мобилната тарифа се обърнете към вашия мобилен доставчик.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.