Car-Net: така ние във Volkswagen наричаме възможността да използвате интернет в автомобила си. Зад това наименование се крият множество практични услуги и функционални приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"¹ се предлага по желание с инфотейнмънт система "Discover Media". С помощта на използването на интернет вие може да използвате данни с максимална актуалност. Когато например попаднете в задръстване, може да получите данни как да се измъкнете от него в реално време. Особено удобно: вашият маршрут автоматично се напасва към промените. Car-Net разполага също с функция за онлайн търсене на интересни специални обекти в близост до маршрута, с чиято помощ може да откриете например някой страхотен ресторант. Системата може да търси и друг тип специални цели. Без значение дали търсите хотел, бензиностанция или кино: данните от интернет ви гарантират, че бързо ще откриете желаните, а понякога и някои неочаквани цели.
Предлаганият като опция Car-Net App-Connect ви позволява лесно и удобно да свързвате своя смартфон с радиосистемата "Composition Media" или с предлаганата като опция навигационна система "Discover Media". По този начин може да управлявате различни приложения от телефона си през сензорния екран в автомобила. Това носи предимства не само благодарение на по-добрата ергономия: много от приложенията са в състояние да обработват предоставените от автомобила данни, предоставяйки ви още по-богат асортимент от функционалности. Volkswagen предлага богат избор от възможности за свързване със смартфон с помощта на три различни интерфейса: MirrorLink®, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™. На фирмения ни сайт може да проверите, кои от изброените функции се комбинират с Вашия модел смартфон. Моля, имайте предвид, че не всички приложения могат да се съчетават и с трите предлагани технологии, а някои от функционалностите могат да варират в зависимост от държавата на пребиваване.

Кога идва ред на следващата сервизна инспекция? Колко пълен е резервоарът в момента всъщност? Когато един автомобил се управлява от повече хора, винаги е удобно човек да може да си отговори на подобни въпроси лесно и удобно онлайн. Благодарение на предлаганите като опция услуги Car-Net "Security & Service"², редица важни данни са на ваше разположение в Car-Net портала или с помощта на Net App. Технологията се доказва като поне толкова полезна и по време на шофиране: в случай, че системата регистрира инцидент с автомобила, тя автоматично се свързва с центъра за спешни повиквания на Volkswagen. Разбира се, в случай на спешен случай, има възможност да направите това и сами посредством натискането на бутон. С помощта на тази функция при нужда получавате необходимата ви помощ своевременно.


¹ Използването на мобилните онлайн услуги Car-Net е възможно само с опционалното оборудване "Discover Media" и "Discover Pro". Необходимо е допълнително устройство (например смартфон), който има способността да бъде използван като WLAN-Hotspot. Алтернативно може да се използва с телефонен интерфейс "Business"- мобилен телефон с Remote SIM Access Profile (rSAP) или SIM-карта с опция за телефон и интернет. Car-Net услугите са достъпни само със съществуващ мобилен договор между вас и вашия интернет доставчик в обхвата на съответната мобилна мрежа. Чрез приемане на пакети с данни от Интернет, в зависимост от мобилната тарифа и особено, когато се използва в чужбина ще имате допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Препоръчва се да подпишете с вашия мобилен оператор план с неограничен трафик на данни! За да използвате Car-Net трябва да подпишете отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни, след доставката на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Обхватът на Car-Net услугите може да се различава в зависимост от страната, като те са достъпни за всеки период на договора и подлежат на промени. За повече информация относно Car-Net, моля посетете www.volkswagen.com/car-net или попитайте вашия Volkswagen дилър, а относно информация за мобилните тарифни условия се обърнете към вашия мобилен оператор.
²) Използването на Car-Net Security & Service е отделен договор, който се сключва онлайн с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира същия на www.volkswagen.com/Car-Net. Това ще позволи на клиентите на използват услугите за целия период на валидност. Услугата Emergency Call е вече активна, когато автомобилът пристигне, без да се изисква регистрация. Разполагаемостта на Car-Net услугите може да се различава в зависимост от държавата. Услугите са налични в за периода на договора и могат да подлежат на промени по време на валидността на договора. За да използвате безплатното Car-Net приложение ще ви е необходим смартфон с iOS или Android операционна система и SIM карта с опция за пренос на данни. Наред с това ще ви е необходим подходящ текущ или отделен договор за мобилен телефон с мобилния ви доставчик. В зависимост от мобилната ви тарифа, изпращането и получаването на данни онлайн може да включи допълнително заплащане (например роуминг такси), особено ако изпозлвате Car-Net в чужбина. За повече информация относно Car-Net Security & Service, моля посетете www.volkswagen.com/Car-Net или се свържете с вашия Volkswagen дилър. За информация относто мобилната тарифа се обърнете към вашия мобилен доставчик.

Затвори

Новият T-Roc

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам