Т-Roc Design Line ви дава богати възможности за индивидуализиране на дизайна. Серийните 17-цолови колела от алуминиева сплав с блестящо покритие "Mayfield" могат да бъдат поръчани в три допълнителни цвята. Наред с това с възможността за избор между различни двуцветни изпълнения на каросерията вие получавате допълнителни опции за персонализация. Дизайнерски акценти от хром подчертават стилната външност на T-Roc Design Line. Този блестящ материал може да бъде открит например в напречния елемент на радиаторната решетка или в трапецовидните бленди на задните колони. Дифузорите отпред и отзад са решени в сребристо.
При качването в автомобила ви посреща амбиентно осветление в бяло: илюминирани декоративни лайстни, лампи за четене отпред и отзад, както и дискретно осветяване на пространството за краката създават уютна атмосфера. При т.нар. Dash Pad - дизайнерският панел на арматурното табло - вие имате избор между четири различни цвята, и по този начин може да напаснете интериора към вкуса си.
Заемете мястото си на удобните, по желание предлагани с един от двата варианта на кожения салон "Vienna" седалки. От тази удобна позиция може лесно и удобно да провеждате разговори с помощта на функцията за свързване на телефон.
Носите любимата си музика на USB-стик? Благодарение на USB-порта тя лесно може да бъде възпроизведена от озучителната уредба на T-Roc. Така гарантирано скоро няма да ви доскучае на борда.
Специално при по-дълги пътувания функцията за разпознаване на признаци на умора може да се окаже много полезна: веднага щом засече отклонение от обичайните за водача реакции зад волана*, системата подава визуални и акустични сигнали за необходимост от почивка.
Добре дошли на борда: очаква Ви едно необикновено изживяване от пътуването
* в системните граници на системата

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.