Откроете се от тълпата.

Двуцветно лаково покритие.

Наред с основния цвят на каросерията T-Roc Ви дава възможност да изберете и още един допълнителен цвят, в който да бъдат решени покрива, предните колони и страничните огледала. В допълнение към основното лаково покритие, при ниво на оборудване Sport Line може да избирате между цвят черно или Flash-Red, за да подчертаете още повече спортното излъчване на T-Roc. При Design Line може да избирате между черно, Pure White, Black Oak Brown Metallic или Flash-Red. В зависимост от цветовата комбинация по този начин може да прибавите очарователен контрастен акцент към любимия си основен цвят, за да бъдете сигурни, че T-Roc ще оставя трайно впечатление с уникалността на своя характер.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип