Пожелавали ли сте си някога да разполагате с асистент, който да следи трафика пред вас? Със серийната система за наблюдение на периметъра пред автомобила "Front Assist"с включена функция за аварийно спиране в градски усуловия City Emergency Brake и функция за разпознаване на пешеходци, вие ще се чувствате по-сигурни и по-спокойни на пътя.

Понякога неочакваното все пак се случва - и тогава е необходимо екстремно бързо спиране. Именно в такива ситуации системата за следене на зоната пред автомобила "Front Assist" с възможност за аварийно спиране в градски условия и функция за разпознаване на пешеходци се оказва особено полезна. Ако в рамките на системните граници бъде разпозната опасност, "Front Assist" отправя акустични и визуални предупреждения към водача и се подготвя за аварийно спиране. В случай, че критичната ситуация продължи да се задълбочава, системата автоматично предизвиква спирачен импулс, който значително редуцира скоростта при евентуален инцидент. "Front Assist" подпомага водача и по време на самото спиране и при нужда се грижи за осигуряването на максимално спирачно усилие.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.