Останете спокойни при натоварен трафик.

Front Assist с функция за аварийно спиране в градски условия.

Понякога неочакваното все пак се случва - и тогава е необходимо екстремно бързо спиране. Именно в такива ситуации системата за следене на зоната пред автомобила "Front Assist" с възможност за аварийно спиране в градски условия и функция за разпознаване на пешеходци се оказва особено полезна. Ако в рамките на системните граници бъде разпозната опасност, "Front Assist" отправя акустични и визуални предупреждения към водача и се подготвя за аварийно спиране. В случай, че критичната ситуация продължи да се задълбочава, системата автоматично предизвиква спирачен импулс, който редуцира скоростта при евентуален инцидент. "Front Assist" подпомага водача и по време на самото спиране и при нужда се грижи за осигуряването на максимално спирачно усилие.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип