Изразете себе си.

Характер.

Дизайнът на T-Roc демонстрира характер: висококачествен, авангарден, с внимание към всеки детайл. Един от особено открояващите се стилистични елементи са характерните С-колони: блестяща хромирана лайстна подчертава източения, наподобяващ на спортно купе силует на покрива. Едновременно с това изразителните линии на предната част и профила на каросерията придават на T-Roc мощно и уверен излъчване.

Спортната Coupé форма на каросерията в съчетание с дългото междуосие и късите надвеси визуално издължава изгледа на този елегантен кросоувър. Големите вентилационни отвори отпред, страничните прагове с черни лайстни в областта на колелата и мощният дифузьор отзад демонстрират колко динамика и приключенски дух се крият в този автомобил.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип